page-loader-img

What ellse.

Grafische studio van Ellen Gözel.

Eind 2012 ben ik onder de naam 'What ellse' begonnen als freelance ontwerper. Daarvoor heb ik tien jaar ervaring opgedaan als grafisch vormgever en art director bij diverse reclamebureaus. Inmiddels zie ik mezelf als een doorgewinterde grafisch ontwerper en illustrator die weet wat wél en wat niet kan.

Bekijk mijn werk

Wie is What ellse?

Ellen Gözel

Na het afronden van een mode-opleiding ben ik op mijn negentiende richting Groningen vertrokken voor de studie Grafisch Ontwerp & Illustratie aan Kunstacademie Minverva. Na deze studie met een diploma op zak te hebben afgerond, kon mijn carrière als ontwerper beginnen! De eerste 10 jaar in dienst van diverse reclamebureaus en sinds 7 jaar werk ik helemaal zelfstandig.

Passies

Mijn tijd besteed ik het allerliefst aan het creëren van nieuwe uitingen. Daarom maak ik mooie, unieke, eigentijdse maar vooral ook passende ontwerpen en illustraties. Verder bedenk ik graag creatieve en tegelijk functionele concepten om ze vervolgens ook uit werken.

Werkwijze

Mijn werkwijze is nauwkeurig met oog voor detail. Ik maak ontwerpen met een unieke compositie, een eigen typografie en een originele vorm- en kleurgebruik. Verder bezit ik een vrij groot inlevingsvermogen, daardoor kan ik goed aanvoelen wat jij als klant nodig hebt.

Daarnaast

Gelukkig getrouwd met Sinan en ben ik supertrotse moeder van dochter Dide. Daarnaast ben ik nogal een muziekfanaat en heb ik iets met schoenen, mode en styling. In mijn vrije tijd kan ik het niet laten om te illustreren. Oh ja, en ik kan geen genoeg krijgen van de Salted Caramel M&M’s.

Klanten

Ik werk onder andere voor onderstaande toffe bedrijven!