page-loader-img
W H A T  E L L S E                       

1_ Logo & huisstijl ontwerp

Laat je merk stralen! Een krachtig logo is meer dan alleen een afbeelding – het is het gezicht van je bedrijf of merk. Het vertelt je verhaal, wekt vertrouwen en blijft hangen in de hoofden van je klanten. Of je nu een nieuw bedrijf lanceert of je bestaande merk wilt vernieuwen, What ellse ontwerpt een logo dat indruk maakt en blijft hangen. Wil je daarbij een krachtige en samenhangende merkidentiteit creëren? Een doordachte huisstijl is de sleutel tot succes. Van visitekaartjes tot briefpapier en overige bedrijfsdocumenten – What ellse helpt  je om een professionele uitstraling te realiseren die je merk versterkt. Dit alles kan worden vastgelegd in een fraai huisstijlhandboek, zodat je nieuwe merkidentiteit consistent word gebruikt. Ontdek hoe ik jouw visie kan vertalen naar een huisstijl die je bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

Waarom kiezen voor What ellse?

Uniek en opvallend

What ellse begrijpt dat elk merk uniek is. Daarom creëer ik logo’s die je merkidentiteit perfect weerspiegelen. Geen standaard sjablonen, maar een ontwerp dat opvalt en je onderscheidt van de concurrentie. Een sterke huisstijl zorgt voor een uniforme uitstraling over alle communicatiekanalen heen. What ellse zorgt ervoor dat elk element, van visitekaartje tot folder, perfect op elkaar is afgestemd. Dit versterkt de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van je merk.

Tijdloos design

Een goed logo moet de tand des tijds doorstaan. What ellse combineert creativiteit met strategie om een logo te maken dat zowel nu als in de toekomst relevant blijft. Een goed ontworpen huisstijl zorgt ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie en een blijvende indruk achterlaat.

Veelzijdigheid

Een logo moet er overal goed uitzien, of het nu op je website, visitekaartjes, of bedrijfskleding staat. What ellse zorgt ervoor dat jouw logo in verschillende formaten en op diverse achtergronden perfect tot zijn recht komt. Ik bied een compleet pakket van huisstijlelementen aan, zo ben je verzekerd van een samenhangende en professionele uitstraling in al je communicatie.

Betrokken ontwerpproces

Tijdens het hele ontwerpproces houd ik nauw contact met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet. Jouw feedback is essentieel om een logo te creëren dat echt resoneert met jouw merk en doelgroep.

Uniek en Opvallend

In de wereld van branding is consistentie de key. Een sterk merk heeft een uniforme uitstraling, waar je ook kijkt. Wil jij ervoor zorgen dat jouw merk altijd en overal herkenbaar is? Dan is een huisstijlhandboek jouw geheime wapen! Dit boek is de bijbel van jouw merkidentiteit – dé gids die ervoor zorgt dat iedereen binnen en buiten jouw bedrijf dezelfde visuele en verbale taal spreekt. Let's create your ultimate style guide!

Mijn werkwijze

Het gehele ontwerpproces stapsgewijs

1. Eerste contact

Wat tof dat ik iets voor je mag gaan ontwerpen! Klik hier om contact met me op te nemen.

2. Brainstormsessie / briefing

We beginnen met een inspirerende sessie / briefing zodat een goed inzicht krijg in jouw merk en visie. Samen bespreken we jouw ideeën, voorkeuren en doelen.

3. Grondige analyse

Na de brainstormsessie maak ik een grondige analyse van jouw merk, doelgroep en concurrentie.

4. Creatieve concepten

Op basis van de brainstorm en analyse ga ik aan de slag met verschillende logo concepten. What ellse presenteert je 2 à 3 voorstellen zodat je kunt kiezen welke richting het beste aansluit bij jouw merk.

5. Fijnslijpen en feedback

Na jouw feedback verfijn ik het gekozen concept tot in de perfectie. Daarbij let ik op elk detail, van kleurkeuze tot typografie, om een logo en huisstijl te creëren dat volledig coherent en visueel aantrekkelijk is.

6. Veelzijdige formaten

What ellse levert je logo in verschillende bestandsformaten, geschikt voor zowel print als digitaal gebruik. Of je nu een groot billboard of een kleine favicon nodig hebt, ik zorg ervoor dat je logo er altijd scherp en professioneel uitziet. Daarbij lever ik alle huisstijlelementen in gebruiksklare formaten aan, geschikt voor zowel print als digitaal gebruik. Zo ben je direct klaar om je nieuwe, professionele uitstraling overal toe te passen.

Voorbeelden

Hieronder zie je een aantal door What ellse ontwikkelde logo's en huisstijlen